Support

DEL2 får din WordPress-side tilbage i topform!

Brug for WordPress-hjælp?

Hjælp når du har brug for det

Fordi DEL2s hjemmesider udvikles i WordPress, får du en hjemmeside, som du i princippet selv kan opdatere og vedligeholde efterfølgende. Du behøver ikke have forudgående kendskab til kompliceret programmering og kodning, men du skal dog heller ikke være alt for teknikforskrækket. Hvis du vil vide mere om, hvad det vil sige at vedligeholde en WordPress-side, kan du læse min guide her.

Med i prisen på en hjemmeside fra DEL2 følger mini-manualer, der vil gøre dig i stand til selv at udskifte eller tilføje nyt indhold på din hjemmeside, ligesom du bliver sat ind i, hvad det vil sige at vedligeholde din hjemmeside. Vedligeholdelse handler primært om, at du jævnligt skal logge ind i WordPress og holde øje med, om noget skal opdateres. Opdateringerne er vigtige, dels for at din side fungerer, og dels for at mindske risikoen for hackerangreb. Det er også en rigtig god idé at sørge for at tage jævnlig backup af siden, særligt inden du opdaterer. Du kan læse mere om vedligeholdelse, opdateringer og backup på BLOG2.

Du kan naturligvis altid kontakte DEL2, hvis du får behov for hjælp. Jeg kan for eksempel opdatere WordPress eller plugins for dig, tage backup eller udskifte indhold. Eller du kan købe mig til at gennemgå din side sørge for at den kommer tilbage i topform. Se priserne for de enkelte opgaver herunder – kan du ikke finde det, du skal have hjælp til, ringer du bare, og så finder vi en løsning.

Det kan du blandt andet få hjælp til:

  • Personlig brugerhjælp til WordPress: 500 kr./timen
  • Opdatering af WordPress, tema og plugins inkl. backup: 600 kr.
  • Backup af din hjemmeside: 300 kr.
  • Servicetjek: Opdateringer, billedoptimering, indstilling af backup: 1.000 kr.
  • Validering af fejl i Google Search Console: 500 kr./timen
  • Nye undersider (du leverer indhold): 500 kr./side
  • Udskiftning/ændring af indhold (du leverer indhold): 500 kr./timen

Alle priser eksklusiv moms. Ved timepris faktureres pr. første hele time, herefter pr. påbegyndt halve time.

Vil du slippe for besværet?

Så lad DEL2 være din personlige Webmaster. For kun 500 kr/md. ex. moms slipper du for alt, der har med den tekniske del af din hjemmeside at gøre – og har du nyt indhold til siden eller behov for en ekstra underside, klarer din personlige Webmaster også det!

Få hjælp idag!

Ring 61 30 85 68

Er du ikke DEL2-kunde? Kontakt mig alligevel!

Er det ikke DEL2, der har lavet din WordPress-side, kan jeg som regel også hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til din WordPress-side. Siden skal dog være selfhosted (ikke WordPress.com). Hvis du ikke ved, hvilken WordPress-side du har, skal du blot kontakte mig, og så vil jeg – gratis og helt uforpligtende – kigge på din side for at se, om det er en side, DEL2 kan yde support til.