Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver DEL2s politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger, når du bruger DEL2s hjemmeside, samt oplyser dig om dine rettigheder i forbindelse hermed. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Ejerskab

DEL2 og DEL2.dk ejes af Marie Wandel Kampmann
c/o Republikken
Vesterbrogade 26
1620 Kbh V
Tlf. +45 61 30 85 68
E-mail: marie@del2.dk
CVR: DK39632020

Hvilke personlige data indsamles

Formularer

Når du indsender en formular på hjemmesiden kan du blive bedt om at oplyse visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email-adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Brugsdata*

*Brugsdata indsamles automatisk ved indsendelse af formularer på hjemmesiden, og kan omfatte oplysninger såsom din enheds IP-adresse, browsertype, browserversion, tidspunkt og dato, og andre diagnostiske data.

Persondata på hjemmesider købt af DEL2

For at kunne udvikle og supportere hjemmesider for dig, kan det være nødvendigt, at du videresender personlige data til DEL2 fra dine egne samarbejdspartnere, kunder, klienter eller andre. Hvis du mener, at disse data er af en sådan karakter, at der skal udarbejdes en databehandleraftale mellem dig selv og DEL2, er det dit eget ansvar at udarbejde en sådan.

Hvad bruges dine personlige data til

DEL2 bruger dine personlige data til følgende formål:

  • At overvåge den generelle brug af hjemmesiden.
  • For at administrere din konto og din registrering som bruger af hjemmesiden. De personoplysninger, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktionaliteter, der er tilgængelig for dig som registreret bruger.
  • Til udførelse og overholdelser af opgaver og ydelser, du har købt hos DEL2.
  • For at kunne kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andet.
  • For at give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, som du allerede har købt, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.
  • Til andre formål: Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, f.eks dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, markedsføring og din oplevelse.

Hvor længe opbevares dine personlige data

DEL2 opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Herudover opbevarer og bruger vi dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Sikkerhed

DEL2 sætter en ære i at opbevare dine personlige data på en sikker måde, men gør opmærksom på, at ingen metode til transmission via internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Tjenesteudbydere med mulig adgang til dine personlige data

Nogle af de tjenesteudbydere, vi bruger, har muligvis adgang til dine personlige data.

FluentCRM

DEL2 bruger email-marketingstjenesten FluentCRM til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsføring, rådgivning eller anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alle disse meddelelser ved at følge afmeldingslinket i e-mailen eller ved at kontakte DEL2.

FluentCRM er en del af virksomheden WP Manage Ninja og deres privatlivspolitik kan ses her.

Simply.com

Hjemmesiden og DEL2s mailkonti hostes hos Simply.com. DEL2 har underskrevet databehandleraftale med Simply.com. Læs Simply.com’s Privatlivspolitik her.

Dropbox

DEL2 bruger Dropbox til opbevaring af filer i skyen. Læs databehandleraftale og læs Dropbox’s Privatlivspolitik.

Spark email

DEL2 bruger Spark e-mail klient til at håndtere mails. Læs Privatlivspolitik

Dinero

DEL2 bruger Dinero regnskabsprogram til bogføring og fakturering. Læs Dineros Privatlivspolitik

Paymo

DEL2 bruger Paymo App til projektstyring. Læs Paymos Privatlivspolitik

1Password

DEL2 bruger 1Password til at administrere og opbevare egne og kunders brugernavne og passwords. 1Password har ikke adgang til data i forbindelse med brug af deres software. Adgangen til 1Password er beskyttet med krypteret hovedadgangsnøgle og secret key, ligesom al netværkstrafik i forbindelse med brug af 1Password er krypteret. Læs 1Passwords Privatlivspolitik.

UpdraftPlus

DEL2 bruger UpdraftPlus til at sørge for backup af egen og kunders hjemmesider. Læs UpdraftPlus’ Privatlivspolitik her.

MalCare

DEL2 bruger sikkerheds- og backupprogrammet MalCare til egne og kunders hjemmesider. Læs deres Privatlivspolitik her.

MainWP

DEL2 bruger MainWP til at varetage vedligholdelsesfunktioner på egne og kunders hjemmesider. Læs deres Privatlivspolitik her.

Dine rettigheder

DEL2 forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garanterer, at du kan udøve dine rettigheder. Hvis du er inden for EU har du i henhold til denne privatlivspolitik ret til at:

Vær opmærksom på, at det ifølge bogføringsloven ikke er muligt at få slettet oplysninger, der er nødvendige i forbindelse med regnskab og fakturering, ligesom adgang til og opbevaring af din hjemmesides filer og databaser er nødvendig, hvis jeg skal udføre Support- eller Webmasterfunktioner for dig. 

Links til andre websteder

Hjemmesiden kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af DEL2. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt videre til tredjepartens websted. DEL2 har ingen kontrol over og påtager sig intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Ændringer i denne privatlivspolitik

DEL2 opdaterer muligvis denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ændringen træder i kraft når den er offentliggjort på denne side. Hvis ændringen har direkte betydning for dine personlige data, vil du bliver underrettet pr. mail om denne ændring.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte DEL2:


Denne privatlivspolitik er udarbejdet af DEL2 v. Marie Wandel Kampmann, CVR nr. 39632020. Senest revideret april 2022.