Privatlivspolitik

DEL2 er forpligtet til at beskytte dit privatliv og sikre, at de oplysninger, du deler med os, behandles på en sikker måde. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger i forbindelse med din brug af vores hjemmeside https://del2.dk, vores kontaktformular og/eller hvis du kontakter os på mail eller telefon.

Ejerskab

DEL2 og DEL2.dk ejes af Marie Wandel Kampmann
c/o Republikken
Vesterbrogade 26
1620 Kbh V
Tlf. +45 61 30 85 68
E-mail: marie@del2.dk
CVR: DK39632020

Indsamling af oplysninger

Vi kan indsamle følgende typer af personlige oplysninger fra dig:
• Navn
• E-mailadresse
• Telefonnummer
• Eventuelle andre oplysninger, du frivilligt vælger at give os i kontaktformularen eller på andre dele af vores hjemmeside.

Brug af oplysninger

Vi bruger de indsamlede oplysninger til følgende formål:
• At behandle dine forespørgsler og besvare dine spørgsmål, som du har indsendt via kontaktformularen.
• At kommunikere med dig og give dig opdateringer vedrørende dine forespørgsler.
• At forbedre vores hjemmeside og vores tjenester baseret på den feedback og information, vi modtager fra dig.
• At opfylde eventuelle juridiske forpligtelser, vi måtte have.

Videregivelse af oplysninger

Vi vil ikke dele dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke, medmindre det er nødvendigt for at opfylde formålene beskrevet i denne privatlivspolitik eller krævet ved lov.

Vi bruger Simply.com som vores hostingfirma til vores hjemmeside. Simply.com er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove og -regler.

Vi bruger Dropbox til dokumentopbevaring og -deling. Dropbox sikrer, at dine oplysninger opbevares sikkert og beskyttet mod uautoriseret adgang, ændring eller sletning.

Vi bruger 1Password som vores password-manager til at sikre og opbevare adgangskoder på en sikker måde.

Vi bruger Dinero til regnskabsformål. Dinero behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove og -regler.

Vi bruger FluentCRM til udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringskommunikation. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mailadresse blive opbevaret i vores FluentCRM-konto. Vi sikrer, at vores nyhedsbreve kun bliver sendt til personer, der har givet deres samtykke, og du kan til enhver tid afmelde dig ved at følge afmeldingslinket i nyhedsbrevet.

Vi bruger Paymo til projektstyring og håndtering af opgaver. Dine oplysninger, der er relevante for projektet, kan blive opbevaret i vores Paymo-konto for at sikre en effektiv projektstyring og kommunikation.

Vi bruger Spark som vores e-mailklient til håndtering af e-mails. Dine e-mails og eventuelle vedhæftede filer kan blive opbevaret sikkert i vores Spark-konto.

Opbevaring af oplysninger

Vi vil opbevare dine personlige oplysninger i den periode, der er nødvendig for at opfylde de formål, som oplysningerne blev indsamlet til, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt ved lov.

Beskyttelse af oplysninger

Vi tager rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller destruktion. Vi gennemgår og opdaterer løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger er beskyttet.

Links til andre websteder

Hjemmesiden kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af DEL2. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt videre til tredjepartens websted. DEL2 har ingen kontrol over og påtager sig intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Dine rettigheder

Du har visse rettigheder i forhold til dine personlige oplysninger. Du har ret til at anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af dine personlige oplysninger, samt begrænsning af behandlingen af dine oplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine oplysninger og til at få dine oplysninger overført til en anden dataansvarlig. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder eller har spørgsmål om behandlingen af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der er angivet nedenfor.

Vær opmærksom på, at det ifølge bogføringsloven ikke er muligt at få slettet oplysninger, der er nødvendige i forbindelse med regnskab og fakturering, ligesom adgang til og opbevaring af din hjemmesides filer og databaser kan være nødvendig, hvis jeg skal udføre Support- eller Webmasterfunktioner for dig. 

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at opdatere denne privatlivspolitik efter behov. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne privatlivspolitik for at holde dig opdateret om, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte DEL2:


Denne privatlivspolitik er udarbejdet af DEL2 v. Marie Wandel Kampmann, CVR nr. 39632020. Senest opdateret maj 2023.