Webmaster

Hvis du vil være helt fri for at skulle forholde dig til den tekniske del af det at have en hjemmeside – vedligeholdelse, opdatering og backup – er der hjælp at hente med DEL2s Webmaster-service.

Hjemmesider skal passes og plejes

Arbejdet med at have en hjemmeside stopper ikke ved at få den i luften. Løbende vedligeholdelse og opdatering er afgørende for, at siden virker og ser ud som den skal. Særligt vigtigt er det altid at køre den nyeste version af WordPress, samt de plugins og temaer, der er installeret på siden. Du kan læse mere om opdatering af WordPress og opdatering af pluginsBLOG2.

En anden vigtig ting at holde opdateret er dit indhold, så siden hele tiden fremstår levende og attraktiv for de besøgende. Dette er naturligvis særligt vigtigt, hvis du har en blog, men også brugermæssigt bør du løbende sikre dig, at alt fungerer som det skal. Er der noget, der ikke virker, skaber det irritation for brugeren, og besvær for dig selv.

At sørge for jævnlig backup er ligeledes en del af den nødvendige og løbende vedligeholdelse, så du ikke risikerer at skulle starte helt forfra, hvis siden bliver hacket eller et plugin skaber problemer på siden. Det kan sagtens vise sig, at du aldrig får brug for dine backup-filer, men ligesom med andre forsikringer har du allermest brug for dem, når du ikke har dem… læs mere om backup her.

Webmaster: Lad DEL2 passe din side

Lyder ovenstående helt uoverskueligt, så lad DEL2 være din personlige Webmaster. For kun 500 kr/md. ex. moms slipper du for alt, der har med den tekniske del af din hjemmeside at gøre – og har du nyt indhold ti siden eller behov for en ekstra underside, klarer Webmasteren også det!

Disclaimer

Vælger du selv at overtage driften af din hjemmeside, er vedligeholdelse af siden dit eget ansvar, og DEL2 kan ikke gøres ansvarlig, hvis der optræder fejl eller nedbrud på hjemmesiden, efter at du har fået den overdraget. Da der hele tiden kommer nye opdateringer til både WordPress og de plugins, som DEL2 installerer og udleverer manualer til, kan DEL2 heller ikke gøres ansvarlig, hvis der på et senere tidspunkt skulle opstå fejl, nedbrud eller andre problemer ved eller efter brug af disse manualer. Vil du vide mere om, hvad det indebærer at lave backup af din WordPress-hjemmeside, kan du læse mit indlæg om backup.

Skriv til DEL2, hvis du har brug for hjælp med din WordPress-side!

Når du trykker Send accepterer du, at DEL2 modtager og behandler dine persondata i henhold til min Persondatapolitik.

Ingen binding eller oprettelsesgebyr. Aftalen betales forud hver måned og kan opsiges til den 1. i hver måned af begge parter. Ved manglende betaling ophører aftalen uden videre.