Webmaster

Hvis du helst vil være fri for selv at tænke på vedligeholdelse, opdatering og backup af din hjemmeside, er der hjælp at hente med DEL2 Webmaster.

Hjemmesider skal passes

Derfor skal du vedligeholde din hjemmeside

Arbejdet med at have en hjemmeside stopper ikke ved at få den i luften. Løbende vedligeholdelse og opdatering er afgørende for, at siden virker og ser ud som den skal. Særligt vigtigt er det altid at have nyeste version af WordPress, samt de plugins og temaer, der er installeret på siden. Hvis du vil vide mere om, hvad det vil sige at vedligeholde en WordPress-side, kan du læse min guide her.

En anden vigtig ting at holde opdateret er dit indhold, så siden hele tiden fremstår levende og attraktiv for de besøgende. Dette er naturligvis særligt vigtigt, hvis du har en blog, men også brugermæssigt bør du løbende sikre dig, at alt fungerer som det skal. Er der noget, der ikke virker, skaber det irritation for brugeren, og besvær for dig selv.

At sørge for jævnlig backup er ligeledes en del af den nødvendige og løbende vedligeholdelse, så du ikke risikerer at skulle starte helt forfra, hvis siden bliver hacket eller et plugin skaber problemer på siden. Det kan sagtens vise sig, at du aldrig får brug for dine backup-filer, men ligesom med andre forsikringer har du allermest brug for dem, når du ikke har dem… læs mere om backup her.

Webmaster Abonnement: Lad DEL2 passe din side!

Lyder ovenstående helt uoverskueligt, så lad DEL2 være din personlige Webmaster. For kun 500 kr/md. ex. moms slipper du for alt, der har med den tekniske del af din hjemmeside at gøre – og har du nyt indhold til siden eller behov for en ekstra underside, klarer din personlige Webmaster også det!

Med Webmaster Abonnement får du:

  • Personlig hjælp og support
  • Overvågning for fejl og nedbrud
  • Opdatering af WordPress og plugins
  • Backup mindst én gang om ugen
  • Restore af din side ved nedbrud
  • Validering af fejl i Google Search Console
  • Nye undersider ved behov (du leverer indhold)
  • Udskiftning/ændring af indhold ved behov (du leverer indhold)
  • Månedsrapport fra DEL2 Webmaster

Pris: Kun 500 kr./md. ex. moms

Få hjælp idag!

Ring 61 30 85 68

Er du ikke DEL2-kunde? Kontakt mig alligevel!

Er det ikke DEL2, der har lavet din WordPress-side, kan jeg som regel også hjælpe dig, hvis du har brug for en Webmaster. Siden skal dog være selfhosted (ikke WordPress.com). Hvis du ikke ved, hvilken WordPress-side du har, skal du blot kontakte mig, og så vil jeg – gratis og helt uforpligtende – kigge på din side for at se, om det er en side, DEL2 kan være Webmaster på.