Webmaster

Med Webmaster abonnement sørger DEL2 for at vedligeholde, opdatere og tage backup af din WordPress-hjemmeside, mens du med Webmaster on demand kan kontakte DEL2, hvis du får brug for hjælp til en WordPress-side, som du selv vedligeholder.

Hjemmesider skal passes og plejes

Arbejdet med at have en hjemmeside stopper ikke ved at få den i luften. En hjemmeside bør løbende vedligeholdes og opdateres, så den hele tiden fremstår levende og attraktiv for de besøgende – både indholds- og brugermæssigt. Er der noget, der ikke virker eller ser ud som det skal, skaber det irritation for brugeren, og besvær for dig selv.

At sørge for jævnlig backup er en del af den nødvendige og løbende vedligeholdelse, så du ikke risikerer at skulle starte helt forfra, hvis noget pludselig går ned eller ikke virker. Det kan sagtens vise sig, at du aldrig får brug for dine backup-filer, men ligesom med andre forsikringer har du allermest brug for dem, når du ikke har dem… læs mere om backup her.

Fordi DEL2s hjemmesider udvikles i WordPress, får du en hjemmeside, som du efterfølgende selv kan opdatere og vedligeholde. Du behøver ikke have forudgående kendskab til kompliceret programmering og kodning – en lille smule teknisk kunnen og interesse er dog en fordel.

Med i prisen på en hjemmeside fra DEL2 er en mini-manual til WordPress, der vil gøre dig i stand til selv at udskifte eller tilføje nyt indhold på din hjemmeside, ligesom du bliver sat ind i hvad det vil sige at vedligeholde din hjemmeside. Har du købt en Plus-hjemmeside følger desuden et tre-timers minikursus med i prisen, hvor vi sammen gennemgår WordPress, og sikrer, at du føler dig tryg nok til at overtage din Plus-hjemmeside.

Webmaster abonnement: Overlad alt til DEL2

Vil du helst være fri for selv at stå for vedligeholdelse, opdatering og backup af din nye hjemmeside, så lad DEL2 være din personlige Webmaster*. Med Webmaster abonnement betaler du en fast pris på 500 kr./md. ekskl. moms for, at jeg overvåger din hjemmeside, holder den opdateret, sørger for backup samt lægger nyt indhold på siden ved behov. Klik herunder for at se, hvad der følger med et Webmaster abonnement:

* Selv om det ikke er DEL2, der har designet din side, er du også velkommen til at købe et Webmaster abonnement, så længe du har en selfhosted WordPress.org-side og ikke bruger andre pagebuildere end Elementor. Hvis du ikke ved, hvilken WordPress-side du har, skal du blot kontakte mig, og så vil jeg – gratis og helt uforpligtende – kigge på din side og dens opbygning for at se, om det er en side DEL2 kan være Webmaster for. 

Webmaster on demand: Support ved behov

Hvis du har mod på selv at drive din hjemmeside, efter at DEL2 har sluppet den, kan du altid kontakte DEL2, hvis du får behov for hjælp til at opdatere WordPress eller plugins, tage backup eller udskifte indhold*. Priser fra 300 kr. eks. moms pr. opgave. Klik herunder for at se, hvilke opgaver du kan få udført med Webmaster on demand:

Er det ikke DEL2, der har lavet din WordPress-side, kan jeg også hjælpe dig, så længe du har en selfhosted WordPress.org-side og ikke bruger andre pagebuildere end Elementor. Hvis du ikke ved, hvilken WordPress-side du har, skal du blot kontakte mig, og så vil jeg – gratis og helt uforpligtende – kigge på din side og dens opbygning for at se, om det er en side DEL2 kan yde support til

Disclaimer

Har DEL2 designet din hjemmeside, opbevarer jeg backup-filer af din hjemmeside, så længe du er Webmaster abonnement-kunde. Vælger du selv at overtage driften af din hjemmeside, er vedligeholdelse af siden dit eget ansvar, og DEL2 kan ikke gøres ansvarlig, hvis der optræder fejl eller nedbrud på hjemmesiden, efter at du har fået den overdraget. Da der hele tiden kommer nye opdateringer til både WordPress og de plugins, som DEL2 installerer og udleverer manualer til, kan DEL2 heller ikke gøres ansvarlig, hvis der på et senere tidspunkt skulle opstå fejl, nedbrud eller andre problemer ved eller efter brug af disse manualer. Vil du vide mere om, hvad det indebærer at lave backup af din WordPress-hjemmeside, kan du læse mit indlæg om backup.