Webmaster

Hvis du helst vil være fri for selv at tænke på vedligeholdelse, opdatering og backup af din hjemmeside, er der hjælp at hente med DEL2 Webmaster.

Hjemmesider skal passes og plejes

Arbejdet med at have en hjemmeside stopper ikke ved at få den i luften. Løbende vedligeholdelse og opdatering er afgørende for, at siden virker og ser ud som den skal. Særligt vigtigt er det altid at køre den nyeste version af WordPress, samt de plugins og temaer, der er installeret på siden. Du kan læse mere om opdatering af WordPress og opdatering af pluginsBLOG2.

En anden vigtig ting at holde opdateret er dit indhold, så siden hele tiden fremstår levende og attraktiv for de besøgende. Dette er naturligvis særligt vigtigt, hvis du har en blog, men også brugermæssigt bør du løbende sikre dig, at alt fungerer som det skal. Er der noget, der ikke virker, skaber det irritation for brugeren, og besvær for dig selv.

At sørge for jævnlig backup er ligeledes en del af den nødvendige og løbende vedligeholdelse, så du ikke risikerer at skulle starte helt forfra, hvis siden bliver hacket eller et plugin skaber problemer på siden. Det kan sagtens vise sig, at du aldrig får brug for dine backup-filer, men ligesom med andre forsikringer har du allermest brug for dem, når du ikke har dem… læs mere om backup her.

Webmaster Abonnement: Lad DEL2 passe din side!

Lyder ovenstående helt uoverskueligt, så lad DEL2 være din personlige Webmaster. For kun 500 kr/md. ex. moms slipper du for alt, der har med den tekniske del af din hjemmeside at gøre – og har du nyt indhold ti siden eller behov for en ekstra underside, klarer Webmasteren også det!

Vælger du selv at overtage driften af din hjemmeside, er vedligeholdelse af siden dit eget ansvar, og DEL2 kan ikke gøres ansvarlig, hvis der optræder fejl eller nedbrud på hjemmesiden, efter at du har fået den overdraget. DEL2 kan heller ikke gøres ansvarlig, hvis de temaer og plugins, som DEL2 har installeret og som på installationstidspunktet fungerer og vurderes sikre af DEL2, ikke længere opdateres af udvikleren og/eller forårsager fejl eller nedbrud på siden. Fordi der hele tiden kommer nye opdateringer til WordPress, temaer og plugins, kan DEL2 heller ikke gøres ansvarlig, hvis der på et senere tidspunkt skulle opstå fejl, nedbrud eller andre problemer ved eller efter brug af temaer eller plugins, som DEL2 har installeret på din side.

Få hjælp idag!

Ring 61 30 85 68

Er du ikke DEL2-kunde? Kontakt mig alligevel!

Er det ikke DEL2, der har lavet din WordPress-side, kan jeg som regel også hjælpe dig, hvis du har brug for en Webmaster. Siden skal dog være selfhosted (ikke WordPress.com). Hvis du ikke ved, hvilken WordPress-side du har, skal du blot kontakte mig, og så vil jeg – gratis og helt uforpligtende – kigge på din side for at se, om det er en side, DEL2 kan være Webmaster på.

Ingen binding eller oprettelsesgebyr. Aftalen betales forud hver måned og kan opsiges til den 1. i hver måned af begge parter. Ved manglende betaling ophører aftalen uden videre.