Hjemmesider

Hjemmesider fra DEL2 har fokus på design, æstetik og indhold. Her kan du læse mere om, hvad DEL2 tilbyder inden for hjemmesider til selvstændige, freelancere, kunstnere m.fl.

En hjemmeside fra DEL2 er til dig, der har en lille virksomhed, er selvstændig, freelancer, kunstner eller måske udøvende artist – og gerne vil have en hjemmeside, der fortæller, hvem du er, hvad du tilbyder, og hvad dine ydelser koster. Det behøver ikke være så kompliceret, men det skal stadig se godt ud!

Med min mangeårige baggrund som avis- og magasindesigner har jeg et skarpt blik for, hvordan man tiltrækker sig opmærksomhed med få og effektive virkemidler. Jeg designer rent og enkelt med stramme linjer og sans for den lille detalje, der kan gøre hele forskellen mellem et middelmådigt og et elegant design.

Hos DEL2 kan du vælge mellem tre typer hjemmesider – Onepage, Basis og Plus. Alle DEL2s sider skabes med WordPress, der er det mest udbredte hjemmesidesystem i verden. Hvis du vil vide mere om WordPress-hjemmesider, har jeg skrevet en introduktion her.

Onepage – 3.000 kr. ekskl. moms

ONE PAGE er som navnet siger én enkelt side – det vil sige en side, hvor alt indhold ligger på forsiden, og hvert menupunkt linker til en sektion længere nede på siden. En ONE PAGE er perfekt, hvis du blot skal præsentere dit firma, dine ydelser eller dig selv med et digitalt visitkort.

Basis – 6.000 kr. ekskl. moms

BASIS er til dig, der gerne vil holde det enkelt og leder efter en hjemmeside med klassisk opbygning med undersider, og med mulighed for at opdatere med nyt indhold på siden for eksempel i form af en blog.

Plus – 12.000 kr. ekskl. moms

Har du meget indhold og behov for mange forskellige funktioner, skal du vælge en PLUS-side. Med PLUS-sider har du – stort set – ubegrænsede muligheder for ønsker til design og opbygning. DEL2's hjemmeside er en Plus-side.

Hvad er forskellen på Onepage, Basis og Plus?

En Onepage er en hjemmeside, der består af en enkelt side – forsiden – der så er inddelt i afsnit. Onepage har ingen undersider, og menuen linker til forskellige afsnit på forsiden,. Onepage fungerer perfekt, hvis du har behov et digitalt visitkort, dvs. en præsentation af dig selv, dit firma, dit produkt eller din ydelse. En Onepage fra DEL2 tager udgangspunkt i dine ønsker til design, farver og skrifttyper. En Onepage kan senere opgraderes til en Basis-side, hvis du får behov for undersider eller for at kunne poste indlæg. 

Har du mere indhold end der kan ligge på en enkelt side – for eksempel et fotogalleri, en blog, eller udvidede beskrivelser af ydelser eller produkter – er det en Basis-side du skal have. Basis-siden har undersider, og den kan for eksempel have en blog, så du løbende kan poste nyt indhold. Når jeg designer din Basis-side tager jeg naturligvis udgangspunkt i dine ønsker til design, opbygning, farver og skrifttyper, men nogle ting vil ligge fast i skabeloner, som ikke kan ændres ubegrænset.

Vil du gerne have en skræddersyet designløsning med – næsten – ubegrænsede muligheder for at lege med design, funktioner og opbygning, skal du vælge en Plus-side. Plus-sider kan for eksempel have forskellige designs på forskellige typer af indlæg, menuer og sidebars og har du ønsker til særlige funktioner på siden finder vi altid en løsning.     

Hvor lang tid tager det at lave hjemmesiden?

Som udgangspunkt kan du regne med, at en Onepage tager ca. en uge at at lave, efter at jeg har modtaget dit indhold og er gået igang med siden. Basis-siden tager et par uger, mens du med Plus-sider skal regne med 4-6 ugers produktionstid efter at jeg har modtaget dit indhold og kan gå igang.

Tekst og billeder på din hjemmeside

Jeg vil naturligvis gennemgå og optimere dit indhold, det vil sige tekst og billeder, så det står knivskarpt på din nye side. Jeg er journalistisk uddannet og har i mange år arbejdet som tekstredigerende, så du kan være helt tryg ved at overlade dine skriverier til mig. Det samme gælder dine billeder, som vil blive behandlet, så de ikke er for tunge. Og har du ikke selv billeder, kan jeg anbefale en dygtig fotograf, som tager både portrætter og interiørbilleder og har studie i København. Se fotograf Trine Bukhs hjemmeside.

Ja tak, kontakt mig vedrørende en hjemmeside fra DEL2!

Når du trykker SEND accepterer du samtidig,at DEL2 modtager og behandler dine personlige data. Læs hele DEL2s persondatapolitik.