Hjemmesider

Hjemmesider fra DEL2 har fokus på design, æstetik og indhold. Her kan du læse mere om, hvad DEL2 tilbyder inden for hjemmesider til selvstændige, freelancere, kunstnere m.fl.

En hjemmeside fra DEL2 er til dig, der har en lille virksomhed, er selvstændig, freelancer, kunstner eller måske udøvende artist – og gerne vil have en hjemmeside, der fortæller, hvem du er, hvad du tilbyder, og hvad dine ydelser koster. Det behøver ikke være så kompliceret, men det skal stadig se godt ud!

Med min mangeårige baggrund som avis- og magasindesigner har jeg et skarpt blik for, hvordan man tiltrækker sig opmærksomhed med få og effektive virkemidler. Jeg designer rent og enkelt med stramme linjer og sans for den lille detalje, der kan gøre hele forskellen mellem et middelmådigt og et elegant design.

Hos DEL2 kan du vælge mellem tre typer hjemmesider – Onepage, Basis og Plus. Alle DEL2s sider skabes med WordPress, der er det mest udbredte hjemmesidesystem i verden. Hvis du vil vide mere om WordPress-hjemmesider, har jeg skrevet en introduktion her.

Onepage – 3.000 kr. ekskl. moms

ONE PAGE er som navnet siger én enkelt side – det vil sige en side, hvor alt indhold ligger på forsiden, og hvert menupunkt linker til en sektion længere nede på siden. En ONE PAGE – også kaldet en landingpage – er perfekt, hvis du blot skal præsentere dit firma, dine ydelser eller dig selv. OBS! For at se eksempel-siden skal du indtaste password: onepageview

Basis – 6.000 kr. ekskl. moms

BASIS er til dig, der gerne vil holde det enkelt og leder efter en hjemmeside med klassisk opbygning med undersider og/eller en blog. Køber du en Basis-hjemmeside udvælger jeg et WordPress-tema, som matcher dine ønsker til stil, funktioner og opbygning, og sætter herefter siden op med dit indhold.

Plus – 12.000 kr. ekskl. moms

Vælger du Plus, designer jeg en hjemmeside til dig, hvor du har stor indflydelse på, hvordan siden er bygget op, og hvilke elementer og funktioner, du vil have på hjemmesiden. Plus-sider designes med Elementor-pagebuilder, hvllket giver mulighed for en frit designet side.

Hvad er forskellen på Onepage, Basis og Plus?

En Onepage, også kaldet en Landingpage, er en hjemmeside, der består af en enkelt side – forsiden – der så er inddelt i afsnit. Menuen i toppen (eller i siden) fører dermed ikke til undersider, men til de forskellige afsnit på forsiden. Onepage fungerer perfekt, hvis du har behov en præsentation af dig selv, dit firma, dit produkt eller din ydelse. Siden sættes op i en design-skabelon (WordPress-tema), som jeg udvælger, men du får naturligvis mulighed for at se og godkende skabelonen inden vi starter. Fordi siden bygges med en skabelon har du ikke så mange muligheder for at ændre i design og funktioner efterfølgende. 

Har du mere indhold end der kan ligge på en enkelt side – for eksempel kunst- eller fotogallerier, en blog, eller udvidede beskrivelser af ydelser eller produkter – er det en Basis-side du skal have. Basis har mulighed for flere undersider og funktioner, og sættes op i et WordPress tema, som jeg udvælger for dig ud fra dine ønsker til udseende og funktioner. Undervejs i processen får du naturligvis mulighed for at se og godkende den skabelon, jeg har valgt, men du har ikke ubegrænsede muligheder for at ændre i design og funktioner efterfølgende.

Vil du gerne have en skræddersyet løsning med frit design og mulighed tilretning af både udseende og funktioner efterfølgende, skal du vælge Plus. Plus-sider designes med pagebuilderen Elementor, og er dermed ikke låst af en skabelon, men kan frit designes efter dine ønsker.

Hvor lang tid tager det at lave hjemmesiden?

Som udgangspunkt kan du regne med, at en Onepage eller Basis-side tager ca. en-to uger at lave, efter at jeg har modtaget dit indhold og er gået igang med siden. Med Plus skal du – alt efter hvor omfattende siden er – regne med op til en måneds produktionstid, efter jeg har modtaget dit indhold og kan gå igang. Antallet af dage kan i alle tre tilfælde variere, alt efter hvor meget indhold du har.

Tekst og billeder på din hjemmeside

Jeg vil naturligvis gennemgå og optimere dit indhold, det vil sige tekst og billeder, så det står knivskarpt på din nye side. Jeg er journalistisk uddannet og har i mange år arbejdet som tekstredigerende, så du kan være helt tryg ved at overlade dine skriverier til mig. Det samme gælder dine billeder, som vil blive behandlet, så de ikke er for tunge. Og har du ikke selv billeder, kan jeg anbefale en dygtig fotograf, som tager både portrætter og interiørbilleder og har studie i København. Se fotograf Trine Bukhs hjemmeside.

Ja tak, kontakt mig vedrørende en hjemmeside fra DEL2!

Når du trykker SEND accepterer du samtidig,at DEL2 modtager og behandler dine personlige data. Læs hele DEL2s persondatapolitik.