PLUS HJEMMESIDE

Plus er til dig, der drømmer om en unikt designet hjemmeside, med mange sider, funktioner og muligheder. Måske er du kunstner, selvstændig med mange ydelser eller noget helt tredje. Plus kan alt det, du drømmer om.

Oftest stillede spørgsmål

Hvad får jeg med Plus?
Plus er en skræddersyet og unik designløsning med masser af muligheder for at lege med design, funktioner og opbygning. Plus-sider kan for eksempel have forskellige designs på forskellige typer af sider, indlæg og menuer, og har du ønsker til særlige funktioner på siden finder vi altid en løsning.
Hvad koster det?
Plus-sider koster fra 12.000 kr. ex. moms. Desuden kan i nogle tilfælde komme udgifter til premium plugins, hvis du har særlige ønsker til bestemte funktioner.
Er der andre udgifter?
Der vil være løbende udgifter til webhotellet hos din hostingudbyder, samt et årligt gebyr for dit domæne. Dertil kommer udgifter til det/de premium-tema og -plugins, som jeg bruger til at designe din hjemmeside. Udgifterne til disse betales af DEL2 det første år, hvorefter du selv overtager udgifterne. Køber du et Webmaster Abonnement er udgiften til Premium WordPresss temaer og plugins inkluderet i prisen så længe abonnementet løber.
Hvor lang tid tager det?
Som udgangspunkt kan du regne med, at en Plus-side tager ca. en måned at lave, efter at jeg har modtaget dit indhold, og du har godkendt designoplægget. Hertil kommer en periode med tilretninger, som vi foretager sammen, ligesom siden testes for at sikre, at alt virker som det skal. Denne tidsplan er dog med forbehold for, at der kan være mange tilretninger og ændringer til en Plus-side undervejs.
Hvad med indhold?

Du skal selv levere tekst – og som udgangspunkt også billeder – til din hjemmeside. Jeg er journalistisk uddannet og har i mange år arbejdet som tekstredigerende, så du kan være helt tryg ved at overlade dine skriverier til mig. Har du ikke selv billeder, har jeg adgang til professionelle stockfotos og illustrationer.

Kan jeg komme med ændringer undervejs?
Plus-siden bygger i modsætning til One Page og Basis ikke på en skabelon, men designes fra bunden. Derfor kan det tage længere tid at komme frem til et endeligt design, og der vil ofte være mange justeringer undervejs. Jeg vil dog alligevel bede dig være så præcis som muligt, når du fortæller mig om, hvad du gerne vil have, og send meget gerne links til hjemmesider, du kan godt kan lide. Hvis vi skal lave større ændringer sent i processen, skal du være opmærksom på, at det kan have indvirkning på tidsplanen.
Hvad sker der når siden er færdig?

Når din hjemmeside er færdig, har du 2 måneders gratis support fra DEL2. Denne periode bruges til at udbedre eventuelle fejl og mangler, som først opdages efter siden er gået I luften, og til at sikre, at du er fortrolig med at bruge hjemmesiden. Herefter kan du abonnere på DEL2 Webmaster, hvis du vil være sikker på, at hjemmesiden overvåges og vedligeholdes.

Kan jeg selv vedligeholde siden?
Ja, det kan du godt! Men du skal være forberedt på, at der ligger noget arbejde i det (se evt. min guide til vedligholdelse). Med i prisen på din hjemmeside følger en videomanual, hvor jeg viser dig, hvordan du opdaterer indhold på siden, og du får desuden adgang til DEL2s WordPress-manualer, så du er godt klædt på til at overtage vedligeholdelsen af din hjemmeside. Du kan også købe et individuelt heldagskursus hos DEL2, hvor undervisningen tager udgangpunkt i din hjemmeside. Vil du helst være fri for selv at passe siden, kan du i stedet abonnere på DEL2 Webmaster.
Hvad gør jeg hvis noget går galt?
Hvis du får problemer med en side, som du selv vedligeholder, er du altid velkommen til at kontakte DEL2, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig. Du kan se mine priser for support her. Hvis du har DEL2 Webmaster, skal du blot kontakte mig, så fikser jeg problemet med det samme!

I tvivl om hvad du skal vælge?

DEL2 Marie 34 e1578183428701
Ring eller skriv til mig, hvis du er interesseret i at høre mere om DEL2s hjemmesider, eller du er i tvivl om hvad du skal vælge.​