ONE PAGE HJEMMESIDE

One Page er til dig, der er konsulent, rådgiver, coach eller måske iværksætter med et produkt, du gerne vil gøre opmærksom på. Siden fungerer som dit digitale visitkort, der fortæller, hvem du er, hvad du tilbyder, og hvad det koster.

Oftest stillede spørgsmål

Hvad får jeg med One Page?
En One Page er en hjemmeside, der består af en enkelt side – forsiden – der er inddelt i sektioner. One Page har ingen undersider, og menupunkterne linker derfor til forskellige sektioner på forsiden. One Page fungerer perfekt, hvis du primært har behov for et digitalt visitkort, en præsentation af dig selv, dit firma, dit produkt eller din ydelse.
Hvad koster det?
Onepage-siden koster 5.000 kr. Husk at du har mulighed for at dele betalingen op i 12 rater, hvis du ikke kan betale det fulde beløb fra starten.
Kan jeg få webshop eller lign. tilknyttet?
Hvis du ønsker en webshop, onlinekurser, kalender eller lignende, skal du i stedet vælge en Basis- eller Plus-side.
Er der andre udgifter?
Ja, der vil være løbende udgifter til din hjemmeside. Du skal betale en årlig afgift for dit domæne, samt et årligt eller månedligt beløb for webhotellet hos din hosting-udbyder. Dertil kan komme diverse licensudgifter til plugins.
Hvor lang tid tager det?
Som udgangspunkt kan du regne med, at en Onepage-side tager ca. 2-3 uger at lave, men vi laver en tidsplan inden vi går igang.
Hvad med indhold?
Du skal selv levere tekst – og som udgangspubkt også billeder – til din hjemmeside. Jeg er journalistisk uddannet og har i mange år arbejdet som tekstredigerende, så du kan være helt tryg ved at overlade dine skriverier til mig. Har du ikke selv billeder, har jeg adgang til professionelle stockfotos og illustrationer.
Kan jeg komme med ændringer undervejs?
Når du har godkendt mit designoplæg er mulighederne for ændringer begrænsede, så det er bedst at være så præcis som mulig, når du fortæller mig om, hvad du gerne vil have. Og send meget gerne links til hjemmesider, du kan godt kan lide. Skulle du alligevel have et ønske til en designændring, skal du være opmærksom på, at det kan have indvirkning på tidsplanen samt på prisen. Men du er altid velkommen til at spørge, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at finde en løsning.
Hvad sker der når siden er færdig?
Når din hjemmeside er færdig, har du 2 måneders gratis support fra DEL2 til en værdi af 1.000 kr. ex. moms. Denne periode bruges til at udbedre eventuelle fejl og mangler, som først opdages efter siden er gået I luften, og til at sikre, at du er fortrolig med at bruge hjemmesiden. Herefter kan du købe et abonnement på DEL2 Webmaster, hvis du vil være sikker på, at hjemmesiden overvåges og vedligeholdes.
Kan jeg selv vedligeholde siden?
Ja, det kan du godt! Men du skal være forberedt på, at der ligger noget arbejde i det (se evt. min guide til vedligholdelse). Med i prisen på din hjemmeside følger en videomanual, hvor jeg viser dig, hvordan du opdaterer indhold på siden, og du får desuden adgang til DEL2s WordPress-manualer, så du er godt klædt på til at overtage vedligeholdelsen af din hjemmeside. Du kan også købe et individuelt heldagskursus hos DEL2, hvor undervisningen tager udgangpunkt i din hjemmeside. Vil du helst være fri for selv at passe siden, kan du i stedet abonnere på DEL2 Webmaster.
Hvad hvis jeg senere ønsker at udvide siden?
OnePage-siden kan selvfølgelig udvides, hvis din virksomhed vokser, eller du på et tidspunkt får lyst til at skrive en blog eller tilføje en webshop eller andre funktioner. Du kan selv stå for udvidelsen, eller du kan kontakte DEL2 og få et tilbud på udvidelsen.
Hvad gør jeg, hvis noget går galt med hjemmesiden, efter jeg har overtaget den?
Hvis du får problemer med en side, som du selv vedligeholder, er du altid velkommen til at kontakte DEL2, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig. Du kan se mine priser for support her. Hvis du har DEL2 Webmaster, skal du blot kontakte mig, så fikser jeg problemet med det samme!

I tvivl om hvad du skal vælge?

DEL2 Marie 34 e1578183428701
Ring eller skriv til mig, hvis du er interesseret i at høre mere om DEL2s hjemmesider, eller du er i tvivl om hvad du skal vælge.​