Direktør for det hele

Af Marie, DEL2 | design@del2.dk
Mange små selvstændige tror, de skal klare alting selv, men selv om man er direktør for det hele, betyder det ikke, at man er lige god til det hele.

Noget af det mange – inklusive jeg selv – bruger som begrundelse for at blive selvstændig, er drømmen om at være sin egen chef. Men vi glemmer måske indimellem, at vi ikke bare skal være chef-chef, men også marketingschef, salgschef, IT-chef, kundeservicechef, HR-chef og økonimichef. I denne uge har jeg indtil videre haft alle chefhabitterne på, og det har helt ærligt været lidt af en mundfuld. Specielt salg og marketing ligger en smule uden for min comfortzone…

Selv om man er direktør for det hele, betyder det jo ikke nødvendigvis, at man er lige god til det hele. Meget kan man naturligvis lære hen ad vejen, men de fleste opgaver har det med at tage længere tid, jo mindre sjove, man synes de er. På den måde kan man hurtigt komme til at bruge (dyrebar) tid på opgaver, der ikke ligger lige til ens højreben.

I processen med at starte min egen virksomhed brugte jeg lang tid på at tænke over, hvem min målgruppe skulle være. Og netop med udgangspunkt i ovenstående besluttede jeg, at DEL2 skulle være for alle dem, der har forladt et fast job for at starte egen virksomhed eller blive freelancer, for iværksætterne, der har hovedet fuld af gode idéer, for de små selvstændige der har rigeligt at gøre med at tjene til huslejen eller finde nye kunder – kort sagt: For alle dem, der står alene med cheftitlerne. Og som måske engang i mellem drømmer om bare at kunne ringe til Lars fra IT og få ham til at F.I.K.S.E. A.L.T.

Så næste gang, mailopsætningen driller, vedligeholdelsen af din hjemmeside hænger dig ud af halsen eller du endnu engang må fortælle kunderne, at du altså ikke liiiige har fået lavet den der hjemmeside endnu, så ring til Marie fra DEL2. Hun kan garanteret hjælpe dig!

PS. Salgs- og Marketingsafdelingen har netop meddelt, at der på trods af startvanskeligheder med den nye chef både er kommet kunder i butikken OG blevet bestilt oldschool-PR-postkort…